Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării a numit-o pe Renata Cozonac în funcția de director general al Camerei Naţionale a Cărţii din Republica Moldova. La învestirea în funcţie (7 martie 2019) a participat dl Andrei Chistol, Secretar de Stat al Ministerului.
În alocuţiunea sa, dl Andrei Chistol a venit cu un mesaj de felicitare în adresa noului director general al CNC, urându-i succese în activitate şi realizări frumoase în noua funcţie împreună cu o echipă profesionistă. Dl Secretar de Stat i-a adresat mulţumiri dnei Valentina Chitoroagă, ex director general al CNC, pentru profesionalism, corectitudine şi responsabilitate, demonstrate pe parcursul celor 23 de ani de activitate de manager.

Renata Cozonac a mulţumit pentru încrederea acordată, reliefând rolul Camerei Naţionale a Cărţii pentru domeniul editorial şi info-biblioteconomic naţional, a dat asigurări că împreună cu echipa va depune toate eforturile necesare pentru consolidarea imaginii CNC și va fi depus întreg efortul pentru ca CNC să fie în continuare catalizatorul bibliografiei naţionale.                                   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.