5 thoughts on “17 martie 2021 – 71 ani de la fondarea CNCRM

 1. De 71 de ani CNCRM este în pas cu timpul, în pas cu viţa. Este istorie, legendă vie, este trecutul, prezentul şi viitorul nostru, binecunoscută în ţară şi peste hotarele ei, cu o echipă profesionistă, performantă, ambiţioasă. 71 de primăveri, cu multe succese, cu frumoase realizări.
  Mult Stimată Doamnă Director General, Mult Stimaţi Colegi – La Mulţi Ani!
  Tuturora, multă sănătate, putere continuă de muncă, la mai mult şi la mai mare!

 2. Dragi colegi, sincere felicitari ! Ati adunat si ati conservat o autentica istorie a unei institutii de mare valoare – Camera Nationala a Cartii ! Cum s-a dezvoltat in diverse perioade CNC, cine a sustinut si cu cine a colaborat, cum a fost integrata in circuitul informational international, care au fost cei mai remarcabili specialisti si cum au fost atinse performantele de astazi !
  Multi ani de succes intru binele Republicii Moldova !

 3. Это большой труд и вы хорошо постарались!Успехов вам и в дальнейшем!!!

 4. La mulţi ani pentru Camera Naţională a Cărţii din Republica Moldova – instituţie modernă şi dinamică, cu istorie, tradiţii şi oameni talentaţi! Vivat, Crescat, Floreat in aeternum!

 5. La Multi Ani! Camera Nationala a Cartii din Republica Moldova! Instituţie consecventă şi transparentă, care arhivează, gestionează şi valorifică o parte importantă a patrimoniului cultural naţional scris, capabilă să întărească prin activităţile sale identitatea culturală, actor activ în consolidarea societăţii moderne şi bine informate, în transformarea cunoştinţelor în cunoaştere prin resurse, servicii şi produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Camera Naţională a Cărţii din Republica Moldova

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura